tyonantajakuva

Kohti parempaa työnantajakuvaa – Instar Employer Branding Kickstart 2021 nyt saatavilla!

5 Min (937 sanat)
Employer Branding Kickstart, LaaS, Tehoneuvonta, työnantajabrändi, työnantajakuva, Virtual Café,
tyonantajakuva
Unsplash

Mietityttääkö organisaationne työnantajakuva? Vuosi 2021 on ensimmäinen vuosi, kun Viron suurin työnantajabrändäystoimisto Instar EBC tarjoaa palvelujaan myös Suomessa. Toiminta potkaistaan käyntiin Employer Branding Kickstart 2021 paketilla, joka on nyt saatavilla Vincitin kehittämällä LaaS alustalla veloituksetta huhtikuun 2021 loppuun asti. Tässä artikkelissa kerromme lisää siitä, millaisista palveluista kolmiosainen Employer Branding Kickstart 2021 paketti koostuu, ja miksi sinäkin haluat osallistua mukaan kehittämään työnantajakuvaasi. 

Mikä LaaS?

LaaS, eli Leadership as a Service, on moderni johtamispalveluiden verkkokauppa organisaatioiden esimiehille ja HR-ammattilaisille. LaaSista löydät ratkaisuja juuri teidän organisaationne tarpeisiin, juuri silloin kun niitä tarvitsette. Tässä artikkelissa kerromme lisää siitä, millaisia palveluita tarjoamme LaaSissa ja miten pääset mukaan tutustumaan tarjontaan. 

Miten rekisteröidyn LaaSiin?

Pääset rekisteröitymään mukaan LaaS-pilottiin tämän linkin kautta. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle toimitetaan sisäänkirjautumislinkki ja pääset LaaSiin selaamaan palveluita. Löydät meidän palvelumme etsimällä sivustolta palveluntarjoajaa Kersti Vannas. Kun ilmoittaudut LaaSissa Virtual Café tapahtumaan tai Tehoneuvontaan, lähetämme sinulle osallistumislinkin sähköpostitse.

Instar Employer Branding Kickstart 2021-paketti 

Tarjoamme LaaSissa 3-osaista Instar Employer Branding Kickstart 2021 -pakettia, joka koostuu seuraavista: 5 Videovinkkiä: Työnantajabrändin rakentamisen ja johtamisen kansainväliset trendit 2021, Employer branding Virtual café: Strateginen Employer Branding sekä Audit & Tehoneuvonta. Heti alkuun suosittelemme tsekkaamaan videovinkit, jotta saat ajatuksen siitä mitä työnantajabrändäys on. Tämän jälkeen kannattaa osallistua Virtual Café kahvituokioon pienryhmässä, ja kruunata matka osallistumalla tarjoamaamme Tehoneuvontaan, jossa käsittelemme ja löydämme konkreettisia ratkaisuja juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

3-osainen Kickstart – Loistava työnantajakuva näkyviin!

1. 5 videovinkkiä: Työnantajabrändin rakentamisen ja johtamisen kansainväliset trendit 2021

Videovinkit ovat tiivis ja tehokas starttipaketti työnantajakuvan rakentamisen ja johtamisen kansainvälisten trendien maailmaan. Voit katsoa videovinkit juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii, vaikka keskellä yötä.

Mikäli olet kiinnostunut työnantajabrändäyksen kuumimmista kansainvälisitä trendeistä, videovinkit sopivat katsottaviksi missä tahansa kohden matkaasi työnantajakuvan kehittämisen parissa. Suosittelemme katsomaan videovinkit ennen virtuaaliseen kahvihetkeen osallistumista ja Tehoneuvontaa, mutta voi aivan hyvin katsoa ne myös kumman tahansa jälkeen. 

Videovinkit katsottuasi tiedät mistä työnantajabrändäyksen maailmassa puhutaan juuri nyt, ja mitkä ovat alan kuumimpia uutuuksia ja tällä hetkellä tehokkaimmiksi todettuja tekniikoita. 

Instar on kansainvälisen European Association of Employer Branding Agencies, EAEBA järjestön jäsen, jonka lisäksi Instarin perustaja Kersti Vannas on julkaissut yli 100 työnantajakuvaa käsittelevää artikkelia, sekä esiintynyt useissa kansainvälisissä konferensseissa aina Italiasta Venäjälle saakka. Tämän ansiosta Instar pystyy tarjoamaan asiakkailleen kansainvälistä huippuosaamista, ja antamaan tarkkasilmäisen näkemyksen alan kansainvälisistä trendeistä. 

Rekisteröidyttyäsi LaaSiin löydät Instarin 5 Videovinkkiä tämän linkin

kautta

tyonantajakuva
Unsplash

2. Virtual Café: Strateginen Employer Branding  

Instarin Employer Branding Virtual Cafe on pienryhmissä järjestettävä kahvituokio, jonka aikana opit, mitä työnantajabrändäys käytännön tasolla merkitsee. Tarjoamamme Employer Branding Virtual Café on tällä hetkellä yksi LaaS alustan parhaiksi arvioiduista palveluista, joten uskallamme luvata, ettet tule pettymään. 

Tarjoamme Virtual Cafésta kahta eri versiota: 

 1. Sinulle, joka olet kehittämässä työnantajabrändiä 
 2. Sinulle joka olet johtamassa työnantajabrändiä

Olemme jakaneet nämä kaksi seuraaviin ryhmiin: EB fani ja EB pro. Sijoitamme sinut oikeaan ryhmään automaattisesti, jotta saat hyvän perusymmärryksen työnantajabrändäyksestä ennen kuin siirrymme keskustelemaan aiheesta syvemmin ryhmässä.

Virtuaalisen kahvihetkemme aikana vastaamme seuraaviin kysymyksiin: 

 • Miten työnantajabrändäys eroaa tavallisesta HR-työstä ja rekrykampanjoinnista?
 • Miksi sinunkin organisaatiosi haluaa kehittää työnantajabrändiään?
 • Miksi työnantajarändiä tulee lähestyä strategisesti?
 • Millaisia askeleita työnantajabrändin rakentamisessa tarvitaan?
 • Miten työnantajabrändi aktivoidaan?
 • Miksi teidänkin organisaationne tahtoo panostaa loistavaan työntekijäkokemukseen?
 • Miten tehdä työntekijöistäsi organisaatiosi lähettiläitä? 
 • Kuinka valjastaa some osaksi oman työnantajabrändin rakentamista?

Virtuaalisen kahvituokion aikana esittelemme asiakasyritystemme työnantajakuvan kehittämisprojektien lopputuloksia ja kehittämistoimia, jotta saat kuvan myös siitä, miten työnantajabränädystä lähdetään lähestymään käytännössä ja miltä valmis laadukkaan työnantajabrändin lopputulos näyttää. 

Virtual Cafén jälkeen ymmärrät mistä työnantajabrändäyksessä on kyse ja osaat tunnistaa omalle organisaatiollesi suurimmat haasteet vahvan työnantajabrändin saavuttamisessa. Pienryhmässä meille jää myös mahdollisuus keskustella osallistujia askarruttavista kysymyksistä, sekä pohtia osallistujien tilanteita yleisellä tasolla.

Virtual Cafén jälkeen olet jo saanut ajatuksen siitä, mitä työnantajakuvan rakentamisella tavoitellaan ja olet valmis osallistumaan Audit & Tehoneuvontaamme. 

Rekisteröidyttyäsi LaaSiin löydät Virtual Café ilmoittautumislomakkeen täältä

3. Audit ja Tehoneuvonta 

Tehoneuvonnassa meillä on mahdollisuus käydä yhdessä läpi juuri sinun ongelmiasi työnantajakuvaan liittyen. Tehoneuvonta on 1-on-1 neuvontatuokio, jossa etsimme konkreettisia ratkaisuja asiantuntijoidemme Kerstin ja Mariannin kanssa teidän organisaationne suurimpiin työnantajabrändin strategisen kehittämisen ja aktivoinnin haasteisiin.

Tehoneuvonta on yksi kaikkein suosituimmista palveluistamme LaaS alustalla. Saat teidän työnantajakuvanne auditoinnin ja henkilökohtaisia neuvoja juuri teidän organisaationne tilanteeseen, joiden pohjalta pääset työstämään juuri teidän työnantajabrändiänne oma-aloitteisesti. 

Audit & Tehoneuvonta sisältää: 

 1. Itsearvioinnin omasta työntantajakuvastanne (lähtötilanteen kartoituslomake) 
 2. Työnantajakuvan audit: Instarin asiantuntija-arvio työnantajakuvastanne 
 3. 30 minuutin 1-on-1 tehoneuvonta Kersti Vannaksen kanssa, jossa käsitellään auditoinnin tulokset ja saat konkreettisia neuvoja organisaationne työnantajakuvan kehittämiseen. 

Ennen Tehoneuvontaa toimitamme sinulle sähköpostitse linkin lähtötilanteen kartoituslomakkeeseen, jonka pyydämme täyttämään ennen tehoneuvontasessiota. Lomakkeen täyttäminen vaatii itsearviointia siitä, miten työnantajabrändianne kehitetään ja johdetaan parhaillaan, ja saamme tietää missä vaiheessa matkaa teidän organisaationne tällä hetkellä on. Lomakkeen täytettyäsi saat näkyviin pisteytyksen, joka kertoo kuinka hyvissä kantimissa teidän strateginen työnantajakuvan kehittämisenne on. 

Lähtötilanteen kartoituslomake lähetään automaattisesti asiantuntijoillemme, ja sen perusteella teemme organisaationne työnantajakuvan auditoinnin. Käsittelemme auditoinnin tuloksia yhdessä osanan tehoneuvontaa, ja kerromme teille, mitkä ovat juuri teidän organisaationne suurimmat vahvuudet ja missä olisi vielä parannettavaa. 

Kun olemme käsitelleet yhdessä auditoinnin tulokset, siirrymme vastaamaan kysymyksiin juuri teidän organisaationne suurimmista haasteista työnantajabrändin kehittämiseen liittyen, ja annamme vinkkejä siitä, miten teidän olisi mahdollista parantaa auditoinnin tuloksissa ilmenneitä puutteita. Mikäli haluat kysyä jotakin tiettyä asiaa juuri teidän työnantajabrändinne kehittämiseen ja aktivointiin liittyen, kysymys kannattaa ehdottomasti laittaa muistiin ennen Tehoneuvontaa, jotta voimme vastata siihen Tehoneuvonnan aikana. 

Rekisteröidyttyäsi LaaSiin löydät Tehoneuvonnan ilmoittautumislomakkeen täältä.

Unsplash

Työnantajakuvan kehittämisen asiantuntijamme palveluksessanne

Kaikissa LaaSissa tarjolla olevissa palveluissamme sinua neuvomassa ovat Instarin perustaja Kersti Vannas, sekä työnantajabrändäyksen kokenut asiantuntija Mariann Nagatsu. Viron puolella Instar on toiminut alan ensimmäisenä yrityksenä vuodesta 2007 ja noussut maan suurimmaksi työnantajabrändäystoimistoksi. 

Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälistä kokemusta ja tutkitusti tehokkaita strategioita työnantajakuvan kehittämiseksi. 

Arvostamme palautettasi! 

Osallistumisesi jälkeen kuulemme myös todella mielellämme palautetta kokemuksestasi. Jos todella pidit palvelustamme kerrothan sen meille, tai jos koet, että jäit kaipaamaan jotakin, kerrothan senkin meille palautteen muodossa. Näin voimme kehittää palveluamme kohtaamaan asiakkaidemme tarpeet vielä entistäkin paremmin. 

LaaS alustan palvelut ovat ilmaisia huhtikuun loppuun saakka, joten tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää oman organisaation työnantajakuvan kehittämiseksi asiantuntijoiden opein. Pääset rekisteröitymään LaaSiin täältä. Mikäli haluaisit kysyä lisätietoja Instarin Employer Branding Kickstart 2021 kokonaisuuden mistä tahansa osasta, laita meille rohkeasti viestiä joko osoitteeseen kersti.vannas@instar.fi tai mariann.nagatsu@instar.fi

Käy tutustumassa myös muihin Instarin artikkeleihin:

Kuinka olla vetovoimainen työnantaja?

Miten työnantajan imagon vetovoimaisuutta mitataan?