Harjoittelijan kokemus puolesta vuodesta Instarilla

1 Min (279 sanat)
harjoittelu, instar, markkinointi, työnantajabrändäys, Työntekijäkokemus,

Viime lokakuussa aloitin kuuden kuukauden mittaisen harjoitteluni Instarilla. Olin täynnä intoa ja katseeni oli tulevaisuudessa. Nyt on puoli vuotta kulunut ja olen, uhkun edelleen samaa intoa ja katseeni yhä vankasti tulevaisuudessa. Tänään on tullut hetki, jolloin oma polkuni ei kulje enää kietoutuneena Instarin kanssa. Olen todella kiitollinen Instarille ja kaikille työkavereilleni, jotka pitivät hyvää tiimihenkeä yllä koko harjoitteluni ajan, vaikka emme juuri tavanneetkaan kasvokkain. Haluan lyhyesti kertoa tässä blogi julkaisussa kokemuksistani ja ajatuksistani ajastani harjoittelijana Instarilla.

Opin kuuden kuukauden mittaisessa harjoittelussani paljon markkinoinnista, viestinnästä, ja etenkin työnantajabrändäyksestä. Pienessä yrityksessä työskentelyssä on aina etuna se, että pääsee kiinni kaikenlaisiin työtehtäviin ja se todellakin piti paikkansa työnkuvassani. Olen päässyt mukaan rekrytointiin, myyntiin, markkinointiin, sekä markkinoiden tutkimiseen mainitakseni vain muutaman. Instarin nuoruus Suomessa antoi minulle myös ainutlaatuisen mahdollisuuden ottaa paljon vastuuta työtehtävissäni.

Vastuun kautta opin työssä luottamaan itseeni. Opinnoissa löytyy aina tietty oikea vastaus ja palaute on lähes välitöntä. Työelämässä asiat eivät oikeastaan mene niin, etenkin jos olet vaikuttamassa päätöksiin. Itseesi ja tietotaitoosi luottaminen on todella tärkeää, sillä palaute päätöksiesi oikeellisuudesta näkyy tuloksena yrityksen liiketoiminnassa.

Työnantajabrändäyksen tärkeys yrityksissä ja yleisesti työmarkkinoilla tulee kasvamaan kiihtyvää tahtia tulevaisuudessa ja se lupaa vain hyvää Instarille. Olen itse kiitollinen, että pääsin oppimaan työnantajabrändäyksestä käytännössä ja uskon, että saamani tietotaito tulee auttamaan minua eteenpäin urallani. Instar on työpaikkana ja yhteisönä todella vastaanottava ja avulias. Uskon, että Instarin seuraava harjoittelija tulee saamaan vähintään yhtä paljon irti ajastaan kuin minä. Seuraavaksi itselläni on edessä uusi jännittävä taival syksyllä, kun minulla alkavat markkinoinnin maisteriopinnot. Vaikka tiemme erkanevat tästä eteenpäin, tulen aina pitämään mukanani pienen palan Instaria ja ken tietää, ehkä jonakin päivänä palaan vielä.

Käy tutustumassa myös muihin Instarin artikkeleihin:

Markkinointiharjoittelija Instarilla – datarakas strategikko

Kuka karttaa nuoria? – Nuorten työntekijöiden palkkaamisesta

Seuraa meitä somessa!

LinkedIn | Instagram | Facebook